Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyes szám első személyben

A szexualitás öncélú ábrázolása

2021/09/07. - írta: egyesszam

Ha vannak vállalhatatlan dolgok az életben, akkor a kollégád rólad szóló szexuális fantáziáját olvasni munkaidőben talán az egyik toplistás lenne. Tudom, neked is megvolt már, tök felesleges lenne tagadni.

És az megvan, hogy miközben olvasod a kitalált történetet magadról, a méhedtől a petevezetéken át a csiklódig egyszerre rándul görcsbe minden, és azon kezdesz gondolkodni, hogy a WC vagy egy eldugott tárgyaló lenne a megfelelő hely-e arra, hogy könnyíts magadon?

Végül is úgy döntesz, hogy a WC, mert magadra zárva az ajtót teljes biztonsággal tudod még alaposabban elolvasni a történetet, ami nem a Te fantáziád, és kétségkívül Rólad szól. A pornó, amiben Te vagy a főszereplő. És baszki, méghozzá egy jó film is lehetne, nem obszcén, hanem erotikus, nem megalázó, hanem tiszteletteljes.

(Hetero pornót amúgy ritkán nézel, mert zavar, ahogy a nőkkel bánnak benne. Sokkal jobban szereted a leszbikus filmeket, de abból is az olyanokat, amiben a szereplők el is hitetik veled, hogy azok. Nem, attól nem aggódsz, hogy meleg vagy, mert akárhányszor is merült fel benned, hogy jó lenne lánnyal is kipróbálni, vagy akármikor is gondoltál maszturbálás közben nőkre (helló, fideszesek...), amikor tényleg lett volna rá alkalmad, akkor egyszerűen nem ment - mivel nem vagy meleg, és nem lettél meleg annyitól, hogy megnéztél valamit, ami a szexualitást öncélúan ábrázolja.)

Szóval nem is maga a fantázia, hanem a fantáziálás ténye izgatott fel, de annyira, hogy kurvára örültél neki, hogy szoknyában vagy, és nem kell szarakodni a nadrággal. Egyszerűen csak lehajtottad a WC tetejét, ráültél terpeszben, inkognítóablakban olvastad a telefonodon a történetet, félretoltad a bugyidat, és kb. kettő perc alatt elintézted az egészet. A maszturbálás viszonylag öncélú - gondoltad utána.

Összességében az orgazmus nem volt nagy szám: ez van olyankor, ha annyira be vagy indulva, hogy már fáj. Kicsit izgultál, mert a telefon kamerája végig az arcod felé nézett, de végül is azzal nyugtattad magad, hogy ki a francot érdekelne pont a te maszturbálásod az irodai WC-ben. Aztán az jutott eszedbe, hogy -ha már pornó- egyszer olvastad, hogy a férfi színészeket az akciójelenetek előtt ún. felszopólányok hozzák hangulatba (ami végtelenül szexista, meg durván kihasználja a nőket újfent, de véderedményben praktikus dolog), és hogy ha ez így van a pornóforgatások alatt, akkor lehet, hogy ő neked a felszopólányod? 

Kicsit felröhögsz erre a gondolatra, aztán megfogadod, hogy ezt azért nem mondod el neki.

Címkék: 18
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyesszamban.blog.hu/api/trackback/id/tr4916681042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása