Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyes szám első személyben

Nyakfájás

2021/09/02. - írta: egyesszam

A statisztikák szerint a legtöbb nőt ért már élete során valamilyen szexuális erőszak, vagy zaklatás. Ismerted a statisztikát, mélységesen fel is háborított minden napvilágra került ügy, de úgy voltál vele, hogy Téged szerencsére 1-2 durvább beszóláson kívül nem nagyon tudtak alázni a férfiak, mert mindig is nagyszájú, magabiztos, majdhogynem férfias viselkedésű voltál, nagyon könnyedén játszadoztál a pasikkal, és a beszólógatásokat is rendszerint jól kezelted, lepattant rólad, vagy oldalzsebből ment a riposzt.

Aztán megfájdult a nyakad, elmentél masszőrhöz, majd nem sokkal később 160-as pulzussal, remegve és szédülve rohantál ki, mert olyan pánikroham fogott el, hogy azt hitted, szívrohamod van, akkor elgondolkodtál, hogy mégis mi történt veled.

És akkor beugrott, hogy kb. 18-20 éves korodban egy családi wellnesshétvégén befizettek egy masszázsra. Fiatal voltál, és mint minden fiatal, elég csinos is. A masszőr arcára nem emlékszel, de biztos, hogy középkorú férfi volt, nagyon szőrös, erős karral. Nem ment ki, amíg levetkőztél, de mivel sosem voltál még masszőrnél, nem tudtad, mi a szokás. Hasrafeküdtél, és ő megfogta a kezeidet, és a fejed fölé fektette. Majd fentről kezdett masszírozni, és te azt vetted észre, hogy az ágyékát a kezedhez nyomja. Ijedtedben elvetted a kezed, amire ő újra megfogta, és feltette a fejed fölé, és újra nekinyomta a gatyáját. Szeretnéd azt képzelni, hogy felpattantál, és egy jól irányzott tökönrugás után akkora patáliát csaptál, hogy az egész wellness szálló összedőlt, de a valóságban annyira meg voltál rémülve, hogy meg sem mertél moccani, hanem hagytad, hogy ide-oda pakolja a kezedet, és érintse hozzá a nadrágját, nézze és masszírozza a testedet. Azt kívántad, hogy nyíljon meg a föld, süllyedj el, te is, és az egész istenverte wellness szálló.

Amikor végre befejezte, kifizetted a pénzt, és illedelmesen elköszöntél, és soha senkinek egy kurva szót sem ejtettél erről, és aztán te is elfelejtetted a dolgot. Egészen a múltkori esetig, amikor a hetek óta nem múló nyakfájás miatt kerestél fel egy férfi masszőrt.

A nyakad pedig továbbra is fáj.

Címkék: 18
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyesszamban.blog.hu/api/trackback/id/tr8516669996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása